Помпео подякував Зеленському за допомогу у поверненні американців додому

Помпео подякував Зеленському за допомогу у поверненні американців додому

Укрінформ
Державний секретар США Майк Помпео подякував Президенту України Володимиру Зеленському за допомогу у поверненні американців, які не змогли виїхати через закриття кордонів на тлі пандемії коронавірусу COVID-19 у світі.

Про це Помпео написав у Twitter.

«Гарно поговорили із Володимиром Зеленським сьогодні. Я подякував йому за допомогу України у поверненні американців додому, зокрема понад 200 добровольців Корпусу миру», - наголосив він.

«Разом ми продовжуємо зосереджуватись на реформах і залученні Росії до відповідальності за гуманітарні умови на Донбасі», – написав Помпео.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський і Державний секретар США Майк Помпео в ході телефонної розмови обговорили питання протидії коронавірусу та можливості отримання Україною кредитних гарантій від Сполучених Штатів Америки.

Президент, зокрема, висловив підтримку США у боротьбі з пандемією та співчуття американцям, які втратили близьких, та побажав якнайшвидшого одужання хворим.

Читайте також: Зеленський обговорив з Помпео кредитні гарантії від США

Він також подякував американській стороні за виділення цільової допомоги Україні для боротьби з коронавірусом.

«Вдячний США за виділення цільової допомоги, 1,2 мільйона доларів, на боротьбу з коронавірусом», – зазначив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-