У 179-му окрузі проголосували трохи більше 27% виборців - ЦВК

У 179-му окрузі проголосували трохи більше 27% виборців - ЦВК

Укрінформ
Активність громадян на виборах народного депутата в одномандатному окрузі №179 в Харківській області зафіксована на рівні 27,47%.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Центральної виборчої комісії.

"О 20-й годині на Харківщині завершилося голосування на проміжних виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179. За інформацією, яка надійшла до Центральної виборчої комісії засобами ІАС "Вибори народних депутатів України" Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" від ОВК цього округу, явка виборців на момент закриття виборчих дільниць склала 27,47%", - зазначили в ЦВК.

Для порівняння: під час позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року явка виборців в ОВО №179 становила 51,01%, а загалом по Україні – 49,2%.

Читайте також: Всі дільниці в 179-у окрузі закрилися вчасно - поліція

За словами члена ЦВК Ірини Єфремової, надзвичайних подій, які могли б вплинути на виборчий процес, протягом дня не зафіксовано.

"Насамперед хочу відзначити переважну більшість дільничних виборчих комісій, які змогли налагодити професійну та злагоджену роботу як з підготовки до дня голосування, так і в день волевиявлення виборців. При цьому їм довелося виконувати свої обовʼязки в непростих умовах, повʼязаних, зокрема, з карантином, запровадженим Кабінетом Міністрів України через загрозу епідемії коронавірусної інфекції", - наголосила Єфремова.

Читайте також: Довибори у Раду: ОПОРА заявляє про порушення на 179 окрузі Харківщини

Вона висловила сподівання, що члени ДВК так само якісно й оперативно впораються з підрахунком голосів виборців та складанням відповідних протоколів.

Результати проміжних виборів народного депутата України в ОВО №179 мають бути встановлені не пізніш як на пʼятнадцятий день з дня голосування, тобто до 30 березня включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-