РНБО складе список законопроєктів для протидії коронавірусу — Арахамія

РНБО складе список законопроєктів для протидії коронавірусу — Арахамія

Укрінформ
Керівники парламентських фракцій попросили Раду національної безпеки та оборони скласти список всіх законопроєктів, необхідних для протидії поширенню коронавірусу в Україні.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна" у п'ятницю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми буквально позавчора або вчора збирали всіх голів фракцій, заслуховували головного санепідемлікаря, главу МНС, голову Прикордонної служби й так далі. Напрацювали низку рішень, відправили їх сьогодні на РНБО, попросили їх упродовж двох-трьох днів обробити та скласти список всіх законопроєктів, які потрібно буде терміново міняти. Наприклад, щоб змінити закон про держзакупівлі й мати можливість негайно закуповувати без тендеру ті речі, які потрібно буде закуповувати в такій надзвичайній ситуації", - розповів Арахамія.

Читайте також: "Вірус паніки гірше коронавіруса": Зеленський звернувся до українців

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловив сподівання, що до середини наступного тижня парламент проведе позачергове засідання для прийняття документів, необхідних для протидії поширенню коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-