В уряді може з'явитися посада віцепрем'єра з оборони

В уряді може з'явитися посада віцепрем'єра з оборони

Укрінформ
У Кабінеті міністрів України може з'явитися посада віцепрем'єр-міністра з оборони.

Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Ми хотіли б посилити інтеграційну функцію у сфері оборони. У нас є міністр оборони. Але є ще оборонний комплекс "Укроборонпром", є приватний оборонний сектор тощо. У нас є Рада національної безпеки і оборони, яка цю інтеграційну функцію має брати на себе, але на рівні Кабміну було б добре взяти віцепрем'єра з оборони", - сказав Арахамія.

"Якщо знайдеться хороша людина, яка виконає цю інтегральну функцію, це було б, на мій погляд, посиленням (уряду - ред.)", - додав він.

Читайте також: Арахамія вважає, що Гончарук залишиться Прем'єром

Арахамія також розповів, що після найближчої ротації у складі Кабміну з'явиться чотири-п'ять нових осіб. Водночас, за його словами, малоймовірно, що в Кабміні з'явиться посада першого віцепрем'єр-міністра.

Як повідомлялося, Верховна Рада на вимогу Президента України Володимира Зеленського 4 березня проведе своє позачергове засідання, на якому, серед іншого, розгляне питання "про Кабінет міністрів України".

Читайте також: Фінальне рішення щодо змін в уряді ще “на столі” - Гончарук

У понеділок, 2 березня, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що "ми думаємо над серйозним підсиленням уряду". Однак, за його словами, остаточного рішення щодо ротації ще немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-