"Слуга народу" організовує тренінг із децентралізації

Укрінформ
Партія "Слуга народу" організовує тренінг для обраних від політсили голів ОТГ та місцевих депутатів на тему децентралізації 15-16 лютого у КВЦ "Парковий".

Про це повідомила заступник голови фракції партії "Слуга народу" у парламенті Євгенія Кравчук у Facebook.

"Слуга народу" організує постійний навчальний центр на базі КВЦ «Парковий». З березня розпочнуться навчальні програми із законодавчої роботи і медіа-тренінги...Але студентами нашої «школи» стануть не лише народні депутати. 15-16 лютого ми проведемо тренінг для голів ОТГ та депутатів місцевих рад на тему децентралізації", - написала Кравчук.

Також вона зауважила, що під час тренінгу обговорять "схожості та відмінності" між ОТГ і місцевими радами, що не проходили процес об‘єднання, розглянуть управлінську структуру громади, пояснять місце та роль депутатського корпусу в управлінні регіонами, окрему увагу приділять бюджетному процесу та економічному розвиткові громад.

"На навчання запрошені 470 депутатів місцевих рад та 24 голови ОТГ, які були обрані від Слуги народу у грудні 2019 року. Серед тренерів: Андрій Осіпов – провідний експерт Інституту політичної освіти з роботи місцевих рад; Іван Лукеря – радник Прем‘єр-міністра України, експерт Інституту політичної освіти з роботи з ОТГ; Олександр Слобожан – виконавчий директор Асоціації міст та громад України", - додала Кравчук.

Читайте також: "Слуга народу" планує 15 лютого провести з'їзд партії

4 лютого про проведення тренінгів у лютому-березні повідомляв перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Як відомо, з 29 липня по 4 серпня 2019 року у Трускавці пройшло навчання близько 250 народних депутатів, обраних від партії «Слуга народу». Тижневий експрес-курс був підготовлений у партнерстві з Київською школою економіки. Тоді зазначалося, що це перший тренінг у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися протягом усього терміну роботи Верховної Ради IX скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-