Разумков просить регламентний комітет з'ясувати, чи

Разумков просить регламентний комітет з'ясувати, чи "кнопкодавив" Деркач

Укрінформ
Голова ВР Дмитро Разумков просить комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР з'ясувати, чи був присутній на робочому місці народний депутат Андрій Деркач у той час, як його картка проголосувала за законопроєкт 2521 Про внесення змін до закону "Про систему іномовлення України".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рішення щодо того, був чи не був народний депутат Деркач в залі... Я звертаюся до комітету, прошу вивчити це питання", - сказав Дмитро Разумков.

З відповідним проханням до Голови ВР звернувся член фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв.

"Надійшла інформація, що під час голосування за закон про іномовлення проголосувала картка "за" народного депутата Андрія Деркача, який в цей час був відсутній у залі. Прошу дати доручення регламентному комітету перевірити цей факт, встановити чи дійсно пан Андрій Деркач, народний депутат, був відсутній у залі і прийняти рішення щодо переголосування", - сказав Ар'єв.

Разумков також зауважив, що процедури "переголосування" закону не передбачено.

Читайте також: Перше засідання Ради: на "кнопкодавстві" підловили двох депутатів

Як повідомляв Укрінформ, під час ранкового засідання ВР 14 січня рух “Чесно” упіймав позафракційних народних депутатів Вадима Новинського та Дмитра Шпенова на тому, що вони “зареєструвалися” за себе та за відсутніх колег - Мусу Магомедова та Дмитра Шенцева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-