Малюська про чутки щодо своєї відставки: Не дочекаються

Малюська про чутки щодо своєї відставки: Не дочекаються

Укрінформ
Міністр юстиції Денис Малюська спростував чутки про свою відставку і заявив, що його нинішня зарплата його "більш-менш влаштовує".

Про це він сказав у ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не дочекаються. Не пишу я заяву, і не писав, і найближчим часом не планую. Якщо, звичайно, мене не попросить керівництво держави... Тут не буду стримувати себе. Поки що не просило, тому планів немає", - сказав Малюська, коментуючи чутки про його можливу відставку, що раніше поширили декілька ЗМІ.

Читайте також: Милованов не збирається у відставку

Він також додав, що питання заробітної платні не настільки критичне, як розповсюдили в медіа.

"Для міністрів це менш важливо, ніж для якогось низового персоналу, для мене так само. Теоретично я можу і півроку не отримувати заробітну плату, якщо дружина не вб’є до цього часу, то в принципі, прожити можна спокійно і без заробітної платні. Існуюча заробітна платня більш-менш вже влаштовує, принаймні останні місяць я задоволений. І я думаю, мої колеги теж", - сказав Малюська, відповідаючи на питання, яку зарплату він вважає прийнятну для українського міністра.

Читайте також: Міністри не хочуть працювати за 40-60 тисяч. Зрозуміємо?

Міністр також розповів, що нещодавно отримав свою пенсію у Сполучених Штатах Америки.

"Я отримав нещодавно свою пенсію у США. Мені порахували більше мільйона гривень. Мені там на рік вистачить. Але далі – не знаю, побачимо", - сказав міністр.

Читайте також: Міністри просять більшу зарплату, бо не всі мають “фінансову подушку” - Дубілет

Раніше низка ЗМІ поширила інформацію про те, що міністр юстиції Денис Малюська подав заяву прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку про свою відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-