“Свободівців” викликають до поліції через бійку в Раді

“Свободівців” викликають до поліції через бійку в Раді

Укрінформ
Депутатів минулих скликань від ВО “Свобода” викликають до поліції через бійку з чинним народним депутатом від фракції “Слуга народу” Андрієм Богданцем 11 грудня після засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики.

Про це повідомив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок у Facebook.

“Служка чужого народу, судимий раніше за побиття, кидається на ветеранів війни у парламенті. І тепер не його, провокатора, викликають на допит в поліцію, а свободівців: Олексія Кайду, Едуарда Леонова, Ігоря Мірошниченка”, - написав Тягнибок.

Політик зазначив, що “провадженнями нас не злякаєте”.

Читайте також: Поліція відкрила справу через бійку у Раді

Тягнибок також додав, що якби «Свобода» була в парламенті, то законопроєкт про відкриття ринку землі “навіть на розгляд не винесли б”.

Читайте також: Бійка у Раді: “Свобода” пояснила, як ексдепутати потрапили на аграрний комітет

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 11 грудня, після засідання Комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики між народними депутатами минулих скликань-членами партії ВО "Свобода" та чинним депутатом від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцем сталася бійка. Пізніше народний депутат від “Слуги народу” Євгенія Кравчук повідомила, що Богданець після бійки перебуває в лікарні з підозрою на струс мозку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-