На місцевих виборах треба повторити результат президентських і парламентських — Разумков

На місцевих виборах треба повторити результат президентських і парламентських — Разумков

Укрінформ
Партія "Слуга народу" має створити широку партійну структуру в регіонах, щоб отримати гідний результат на місцевих виборах.

На цьому наголосив Голова Верховної Ради і чинний голова партії Дмитро Разумков під час представлення свого звіту на партійному з'їзді у неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам треба сьогодні створити широку партійну структуру, яка буде мати представництво на обласному рівні, яка буде мати регіональну команду в кожному районі, яка зможе забезпечити комунікацію з людьми, комунікацію з виборцями, комунікацію з громадянами і зможе створити передумови для того, щоб і на місцевих виборах ми з вами сказали: такого раніше ніколи не було", - сказав Разумков.

За його словами, необхідно робити все для того, щоб на місцевих виборах повторити результат президентських і парламентських.

Він нагадав, що команда "Слуги народу " на виборах показала такий результат, якого не було раніше в державі. "Усі пам'ятають вибори Президента - 73%, і всі пам'ятають вибори до парламенту. Такого результату не було не тільки в нас, такого результату не було в Європейському Союзі, і в цьому теж заслуга партії", - сказав Разумков.

Читайте також: Разумков: Рада вже розглянула 272 законопроєкти і ухвалила 77 законів

У свою чергу перший заступник парламентської фракції "СН" Олександр Корнієнко, який, найімовірніше, буде обраний головою політсили, закликав однопартійців розпочати активну підготовку до місцевих виборів.

"Це наше ключове операційне завдання. Я думаю, що місцеві організації партії мають стати місцями суспільного та політичного життя громади. Маємо згадати таке явище, як місцева ініціатива. Мабуть, варто починати переглядати підхід до майбутніх кандидатів на місцеві вибори",- сказав він.

За словами Корнієнка, це мають бути лідери не за кількістю майна, яким володіють, а лідери, до яких дослухаються, патріоти, порядні, професійні, до яких є довіра громадян. Важливо також чітко зрозуміти, якої позиції вони дотримуватися у своїй діяльності та до чого прагнуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-