Пристайко запросив голову ОБСЄ відвідати Станицю

Пристайко запросив голову ОБСЄ відвідати Станицю

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко висловлює сподівання на активну допомогу ОБСЄ у протидії російському агресору.

Про це йшлося під час зустрічі глави МЗС України із міністром закордонних справ Словаччини, яка нині головує в ОБСЄ, Мирославом Лайчаком, повідомили у Представництві України при ЄС.

«Конструктивний діалог з міністром закордонних справ Словаччини, діючим головою ОБСЄ Мирославом Лайчаком. У центрі розмови – мир на сході України та посилення роботи тристоронньої контактної групи. Розраховуємо на активну роль ОБСЄ та допомогу в протидії агресору», - заявив Пристайко.

Міністр повідомив, що запросив словацького колегу, як діючого голову ОБСЄ, відвідати разом Станицю Луганську та оглянути хід робіт із відновлення інфраструктури.

Читайте також: Могеріні сказала, що у Брюсселі хочуть почути від Пристайка

Як повідомляв Укрінформу, міністр закордонних справ України Пристайко у понеділок перебуває з робочими візитами у Люксембурзі та Брюсселі.

У Люксембурзі міністр візьме участь у засіданні Ради ЄС із закордонних справ, у Брюсселі – у засіданні комітету Європарламенту із закордонних справ.

Фото: Mission of Ukraine to the EU, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-