Зеленський зменшив перелік посад в МЗС, кандидатів на які мають погоджувати з ним

Зеленський зменшив перелік посад в МЗС, кандидатів на які мають погоджувати з ним

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський установив, що з главою держави мають попередньо погоджуватися кандидатури на посади першого заступника, заступника міністра закордонних справ України та генерального консула України.

Відповідний указ №740/2019 опублікований на сайті Президента.

“Внести до Указу Президента України від 4 червня 2008 року "Про деякі питання керівництва зовнішньополітичною діяльністю держави" такі зміни: статтю 1 викласти в такій редакції: "1. Установити, що кандидатури на посади першого заступника, заступника міністра закордонних справ України та генерального консула України попередньо погоджуються з Президентом України", - ідеться в документі.

Читайте також: Кабмін призначив вісім заступників міністрів

Указом № 513 від 4 червня 2008 року передбачалося, що попередньо погоджуються в установленому порядку з Президентом кандидатури на посади першого заступника, заступника міністра закордонних справ України, керівника структурного підрозділу МЗС, генерального консула, радника-посланника, радника дипломатичного представництва України в іноземній державі, при міжнародній організації, ректора, першого проректора, проректора Дипломатичної академії України при МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-