Разумков про Раду: Ми відійдемо від

Разумков про Раду: Ми відійдемо від "турборежиму", але не будемо працювати повільно

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відреагував на коментар Прем'єр-міністра, який висловив думку, що "турборежим" роботи Верховної Ради повинен йти в минуле.

Про це Разумков сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми відійдемо від "турборежиму", як про це говорять в ЗМІ, ми будемо працювати, мабуть, трохи спокійніше, але ми не будемо працювати повільно. Але щодо пропозиції Прем'єр-міністра Гончарука, обов'язково Верховна Рада дослухається, народні депутати це почули, і, я впевнений, що вони будуть враховувати це під час опрацювання законопроєктів, які будуть надходити від Кабінету міністрів України", - зазначив Разумков.

Читайте також: Разумков сказав, коли почнуть розробляти законопроєкт про особливий статус Донбасу

Водночас, спікер нагадав, що нині Верховна Рада живе в "турборежимі" через те, що " багато часу вона жила в стані летаргічного сну чи коми".

"Зараз парламент дійсно працює, і сьогодні є тут колеги, я хотів би їм подякувати, за ті результати, які ми бачимо на табло Верховної Ради", - сказав Разумков.

Читайте також: Стефанчук анонсував завершення роботи Ради в "турборежимі"

Він зазначив, що Рада демонструє сьогодні "ефективну, швидку і достатньо непогану за якістю роботу". Разумков сподівається, що це буде зберігатися й надалі.

Як повідомляв Укрінформ, під час презентації Програми дій уряду у Верховній Раді, Прем'єр-міністр Олексій Гончарук зазначив, що "турборжим" роботи парламенту поступово має йти у минуле. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-