"Турборежим" у роботі влади має залишитися в минулому – Гончарук

Укрінформ
Діяльність українського уряду й парламенту має бути прогнозованою для суспільства та бізнесу.

Про це Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук сказав, презентуючи у Верховній Раді стратегічну програму дій уряду на п’ять років, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Із кожним днем я бачу, що наша робота стає все більш ефективною. Ми напрацьовуємо особисті контакти. Але є одна обставина, яка, на мою думку, має поступово йти в минуле. Це ось цей так званий режим форсування, ви його називаєте "турборежим". Це ненормально", - сказав Гончарук.

Читайте також: Стефанчук анонсував завершення роботи Ради в "турборежимі"

Він зазначив, що влада змушена була ухвалювати закони дуже швидко і на рівні уряду, і на рівні ВР. "І ми дякуємо вам за це. Але на майбутнє ми маємо побудувати роботу системно, щоб показати приклад, як український уряд і український парламент можуть бути передбачуваними, у тому числі для суспільства й бізнесу", – сказав Гончарук.

Він закликав парламент підтримати програму діяльності уряду, адже вона дозволить зробити роботу влади більш прозорою та прогнозованою.

Читайте також: Разумков пояснив послу Греції, чому Рада працює у "турборежимі"

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня ВР почала розгляд питання "про Програму діяльності Кабінету міністрів України". Програму презентує Прем'єр-міністр Олексій Гончарук. На засіданні також присутні члени уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-