Разумков пояснив послу Греції, чому Рада працює у

Разумков пояснив послу Греції, чому Рада працює у "турборежимі"

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зустрівся з послом Грецької Республіки в Україні Георгіосом Пукаміссасом і підкреслив, що євроінтеграційні пріоритети України не змінилися.

Про це повідомляє пресслужба Апарату Верховної Ради.

"Дмитро Разумков подякував пану послу за сприяння у розвитку взаємовигідних українсько-грецьких відносин, зокрема, щодо зміцнення міжпарламентської взаємодії. Голова Верховної Ради також висловив подяку за позицію Греції щодо підтримки незалежності та територіальної цілісності України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Разумков підкреслив, що євроінтеграційні пріоритети України не змінилися, і висловив сподівання на плідну взаємодію України і Греції у майбутньому.

Водночас Разумков наголосив, що в нинішніх умовах, коли об’єдналися три вертикалі влади заради здійснення реформ, український парламент змушений працювати у "турборежимі", ефективно і якісно надолужуючи недопрацювання минулих років.

"Ми розуміємо свою відповідальність і кредит довіри, який український народ надав новим політикам, і саме з цим пов’язана швидка робота парламенту. Одним із пріоритетних напрямів зараз є здійснення реформ для детінізації економіки", - сказав Разумков.

Читайте також: Арахамія запевняє, що "турборозгляду" бюджету не буде

Голова ВР переконаний, що це відкриє для інвесторів можливості ведення бізнесу в Україні, проте передувати цьому мають зміни судової системи та забезпечення рівного доступу до правосуддя.

Георгіос Пукаміссас, у свою чергу, високо оцінив рівень останніх двох виборчих кампаній в Україні.

"Це досягнення, за які український народ має бути гордий, нові політики починають у гарних умовах", - сказав посол.

Пукаміссас підкреслив, що Греція і надалі неухильно підтримуватиме Україну, її територіальну цілісність і суверенітет.

Фото: прес-служба Апарату Верховної Ради України 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-