Разумков оголосив перерву в Раді на вимогу двох фракцій

Разумков оголосив перерву в Раді на вимогу двох фракцій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив перерву на вимогу двох фракцій. Натомість парламентарі скасували перерву з 12:00 до 12:30.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перерва з 12:00 до 12:30 скасована. Одночасно з цим оголошую перерву до 12-ї години на прохання двох фракцій", - сказав Дмитро Разумков.

Спікер не уточнив, на прохання яких саме фракцій оголошувалася перерва.

Пропозицію про скасування півгодинної перерви о 12 год, яка передбачена регламентом, підтримали 250 народних депутатів.

Як повідомляв Укрінформ, голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання парламенту в середу майже на годину пізніше, ніж це передбачено регламентом.

Причиною невчасного початку засідання парламенту стало закрите засідання фракції "Слуга народу" з Президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: Зеленський зустрівся з головами всіх фракцій — Арахамія

Члени фракції "Слуга народу" перед засіданням повідомляли, що Президент на зустрічі має роз'яснити парламентаріям подробиці "формули Штайнмаєра", що була погоджена напередодні.

Після засідання член фракції "Слуга народу" Данило Гетманцев заявив журналістам, що Зеленський на засіданні фракції "Слуга народу" обговорював з депутатами питання порядку денного і зусилля, спрямовані на досягнення миру.

Згодом лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що Зеленський вранці 2 жовтня зустрівся з головами депутатських фракцій парламенту на їхнє прохання. Ця зустріч теж проходила в закритому режимі.

Політик пояснив це тим, що "після того як переговорна група з Мінську повернулася, у суспільстві почали розганяти фальсифіковану інформацію. Тому звернулися самі до Президента, щоб ми зустрілися в закритому форматі з головами фракцій всіх політичних партій, щоб люди просто почули, що немає ніякої зради, і як далі рухатися".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-