Разумков відкрив Раду з майже годинним запізненням

Разумков відкрив Раду з майже годинним запізненням

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання парламенту в середу майже на годину пізніше, ніж це передбачено регламентом.

У залі зареєструвалися 398 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засідання Верховної Ради України / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

"Оголошую ранкове засідання Верховної Ради України відкритим", - сказав спікер.

Причиною невчасного початку засідання парламенту стало засідання фракції "Слуга народу" з Президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: Зеленський розповідає "слугам народу" про "формулу Штайнмаєра"

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 2 жовтня планує повторно розглянути із пропозиціями Президента Володимира Зеленського ухвалені парламентом попереднього скликання закон "Про державне визнання і підтримку "Пласту" - Національної скаутської організації України" та Виборчий кодекс України. Також Рада має намір розглянути проекти постанов про внесення зміни до порядку денного другої сесії (№2101-5) і про утворення тимчасової спеціальної комісії з питань ветеранів війни (№2153).

Читайте також: У Раді досі не відкрилося ранкове засідання

Окрім того, у першому читанні депутати планують намір ухвалити законопроект "Про Бюро фінансових розслідувань". Порядком денними передбачається розгляд основного законопроекту №1208, зареєстрованого головою комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим, та двох альтернативних до нього. Передбачається, що Бюро фінрозслідувань стане органом, який поєднає у собі функції трьох силових структур — податкової міліції, яка ліквідується, Міністерства внутрішніх справ у контексті розслідування злочинів у сфері публічних фінансів і Служби безпеки України стосовно розслідування цих самих злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-