У Мінську обговорювали наступний етап звільнення полонених - Президент

У Мінську обговорювали наступний етап звільнення полонених - Президент

Оновлено
Укрінформ
На засіданні Тристоронньої контактної групи у Мінську обговорювалося питання щодо наступного етапу звільнення полонених.

Про це на брифінгу у вівторок заявив Президент України Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні відбулося засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську, обговорювалося питання щодо наступного етапу звільнення наших полонених. Чекаємо всі цього. Для нас повернення українських громадян є пріоритетом - і для мене особисто, і для кожного українця", - сказав Зеленський.

Президент також наголосив, що держава докладає всіх зусиль для повернення українських заручників.

"Особливу увагу хочу приділити вашому колезі, кореспонденту Станіславу Асєєву, якому вчора виповнилось 30 років, який більше двох років перебуває у в'язниці "ДНР". Ми докладаємо максимальних зусиль для його повернення та повернення усіх громадян України", - наголосив Президент.

Читайте також: На підтримку полоненого журналіста Асєєва запускають онлайн-акцію

Як повідомлялося, зв'язок із донецьким блогером і автором проєкту "Радіо Свобода" "Радіо Донбас. Реалії" Станіславом Асєєвим, який публікувався під псевдонімом Станіслав Васін, перервався 2 червня 2017 року. Майже через два місяці після зникнення представники російської окупаційної адміністрації у Донецьку повідомили про те, що журналіста заарештовано за підозрою у "шпигунстві". Відтоді представники влади України не мають доступу до незаконно затриманого журналіста.

Міжнародна коаліція One Free Press включила справу Асєєва до переліку 10 "найтерміновіших".

1 жовтня 2019 року Станіславу Асєєву виповнилося 30 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-