Естонія підтримує прагнення України бути ближчою до ЄС — Кальюлайд

Естонія підтримує прагнення України бути ближчою до ЄС — Кальюлайд

Відео
Укрінформ
Естонія сподівається на продовження реформ в Україні новою владою та є великим прихильником зближення України з Європейським союзом.

Про це заявила президент Естонії Керсті Кальюлайд, виступаючи на 16-тій Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії Щастя зараз, повідомляє Радіо Свобода.

«Естонія разом з іншими країнами Балтії є великим прихильником прагнення України бути ближчою до Європейського союзу. Зараз ми знову маємо відновлену надію на реформи в Україні і серйозно сподіваємося, що реформа місцевого самоврядування, децентралізації, охорони здоров’я, які були розпочаті попереднім урядом, будуть продовжуватися», — сказала Кальюлайд.

Читайте також: Зеленський: Ми цінуємо стійку позицію Естонії щодо Криму й Донбасу

Вона додала, що Естонія завжди нагадує решті світу, що «ми не можемо мати справу з Росією, ніби нічого не сталося, тому що Крим окупований, а на сході України все ще триває війна».

Читайте також: Зеленський: Естонський бізнес уже побачив нові можливості в Україні

Як повідомляв Укрінформ, XVI Щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" проходить з 12 по 14 вересня 2019 року в Києві. Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн беруть участь у конференції, організованій Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-