Зеленський: Естонський бізнес уже побачив нові можливості в Україні

Зеленський: Естонський бізнес уже побачив нові можливості в Україні

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський сподівається, що Україна зможе перейняти естонський досвід у питаннях модернізації урядування, діджиталізації та кіберзахисту.
Про це він заявив під час спільної пресконференції з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд у Києві, повідомляє пресслужба Глави Української держави.

«Дякую, що в цих питаннях ви готові бути партнером і ділитися своїм цінним досвідом», – сказав Президент України.

Він також повідомив, що Київ і Таллінн планують продовжити активну співпрацю для повної реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і просування секторальної інтеграції.

«Маємо активізуватися, для того щоб Україна стала частиною цифрового ринку Європейського Союзу», – зазначив Президент України.

Зеленський також висловив сподівання, що реалізація реформ в Українській державі стане потужним стимулом для зростання двосторонньої торгівлі та збільшення естонських інвестицій в Україну.

«Сподіваюся, що естонський бізнес, який традиційно дуже активний в Україні, вже побачив нові можливості для роботи тут», – сказав Президент.

Читайте також: Україна піднялася на три позиції у рейтингу економічної свободи

Зі свого боку Керсті Кальюлайд повідомила, що Естонія готова продовжувати практичну співпрацю. «Ми запитуємо, де саме вам потрібна наша допомога, і ми її надамо», – сказала Президент Естонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-