Правовий комітет Ради обрав керівників підкомітетів

Правовий комітет Ради обрав керівників підкомітетів

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань правової політики визначив назви і предмети відання шести підкомітетів, а також обрав їхніх голів.

Відповідне рішення комітет ухвалив на засіданні у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так у складі комітету діятиме 6 підкомітетів: підкомітет з питань політичної реформи та конституційного права (голова - Ольга Совгиря), підкомітет з питань правосуддя (голова - Михайло Новіков), підкомітет з питань діяльності органів юстиції, органів виконання покарань та пробації (голова - Ігор Фріс), підкомітет цивільного та адміністративного законодавства (голова Олександр Мережко), підкомітет з питань виконання рішень ЄСПЛ та альтернативного розв’язання спорів (голова Андрій Костін), підкомітет з питань організації, діяльності адвокатури та органів надання правової допомоги (голова Олексій Кучер).

Читайте також: Комітет Ради з прав людини у жовтні проведе виїзні засідання на Донбасі

Після обрання голів підкомітетів, член комітету, народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Власенко наполіг, щоб голова комітету Ірина Венедіктова оголосила список керівників з урахуванням фракційної приналежності.

Венедіктова зазначила, що всі голови підкомітетів є членами фракції «Слуга народу», і підкреслила, що інших кандидатур на ці посади не надавалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-