"Голос" не отримував пропозицій щодо посад у комітетах ВР та уряді - Рахманін

Укрінформ
Партія "Голос" не отримала жодних кадрових пропозицій щодо посад у майбутніх комітетах Верховної Ради та в новому Кабінеті міністрів.

Про це заявив новообраний народний депутат від партії "Голос" Сергій Рахманін під час брифінгу представників політсили у п'ятницю, 23 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам ніхто не робив жодної кадрової пропозиції. Якщо про нас говорять, що ми відмовлялися від якоїсь позиції, то жодних пропозицій не було. Жодних кадрових пропозицій ані щодо посад у комітетах Верховної Ради, ані в уряді нам не надходило. Тобто ми не відмовлялися, бо нам нічого не пропонували", - зазначив Рахманін.

Окрім того, він додав, що партії "Голос" ніхто не пропонував і посади віцеспікера.

За його словами, партія "Слуга народу" фактично "забрала собі посади всіх керівників комітетів, а решту винесла за дужки, мовляв, розподіляйте".

Читайте також: Разумков розповів, як "Слуга народу" хоче боротися із кнопкодавством

Як повідомляв Укрінформ, напередодні новообраний народний депутат від партії "Слуга народу", представник Президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив, що «Слуга народу» претендує на головування у 21 парламентському комітеті із 23-х.

У свою чергу ще один депутат від "Слуги народу" Давид Арахамія заявляв, що представники інших політичних сил відмовилися надавати свої пропозиції щодо кандидатів на посади міністрів у новому уряді.

Перед цим, 20 серпня, заступник голови партії "Голос" Ярослав Юрчишин підтвердив інформацію про те, що їхня політсила відмовилася від посади заступника Голови Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-