Президент - про дострокові вибори до місцевих рад: Забагато виборів

Президент - про дострокові вибори до місцевих рад: Забагато виборів

Укрінформ
Питання про дострокові вибори до місцевих рад поки що не вирішене - забагато виборів.

Так сказав Президент України Володимир Зеленський журналістам у Харкові після наради з природоохоронних проблем в Українському НДІ лісового господарства та агролісомеліорації імені Висоцького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо дострокових виборів до місцевих рад поки що не знаю. Думаю. У такий термін забагато виборів", - зазначив Зеленський.

За його словами, складна ситуація в областях, де він уже побував: "У мене складний діалог. Може, і вирішимо (проводити вибори - ред.). Подивимося, як працюватимуть на місцях".

Коментуючи інші думки членів своєї команди, включаючи керівника партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова, Зеленський сказав: "Почую кожного і виберу правильний варіант".

Читайте також: Зеленський візьме участь у засіданні Нацради з антикорупційної політики

Як раніше повідомляв Укрінформ, 17 липня Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Харківщину з того, що облетів території місцевих лісгоспів, де "чорні" лісоруби безкарно вирубують столітні дуби. Зеленський поділився враженнями від побаченого на нараді за участю представників лісового відомства, влади і силових структур, і вимагав від силовиків знайти винних і віддати їх під суд. Якщо вони не зможуть це зробити, додав Зеленський, то на їхнє місце будуть призначені нові люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-