Данилюк обговорив з делегацією НАТО євроінтеграцію України

Данилюк обговорив з делегацією НАТО євроінтеграцію України

Фото
Укрінформ
Секретар РНБО України Олександр Данилюк провів зустріч із делегацією НАТО під керівництвом голови Представництва НАТО в Україні Александером Вінніковим. Учасники обговорили, зокрема, перспективи євроатлантичної інтеграції.
Про це повідомляє пресслужба РНБО України.

"Сторони обговорили перспективи євроатлантичної інтеграції України, виконані завдання в рамках річної програми Україна-НАТО та стратегічні плани", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Вінніков був поінформований про пріоритетні напрями роботи РНБО, серед яких, зокрема, кібербезпека та реформа оборонно-промислового комплексу, а також позитивно оцінив початок роботи над Стратегією національної безпеки України.

У ході зустрічі Данилюк зазначив, що для реалізації визначених планів першочерговим завданням є реформування законодавства у цих сферах, над удосконаленням якого зараз працює РНБО України.

Читайте також: Кількість українців, які підтримують вступ до НАТО, зросла на 46% за сім років

Водночас голова Представництва НАТО зауважив, що реформування сектору безпеки позитивно вплине на процес євроатлантичної інтеграції України та запевнив у підтримці НАТО у впровадженні реформ.

Фото: www.rnbo.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-