Геращенко: Нацрада по суті заблокувала роботу радіо

Геращенко: Нацрада по суті заблокувала роботу радіо "Армія.FM"

Укрінформ
Перший заступник голови ВР України Ірина Геращенко просить парламент звернутися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення щодо блокування роботи радіостанції “Армія.FM”, яка мовила на окуповані території Донецької та Луганської областей.
Про це вона сказала під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я прошу, щоб вся Верховна Рада звернулася до Нацради з питань телебачення і радіомовлення відносно того, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення сьогодні, по суті, заблокувала роботу єдиної радіостанції “Армія.FM”, яка передавала сигнал і так само мовлення на окуповані території. Це в нас нова гуманітарна політика така? Це в нас таке донесення сигналу до окупованих територій?”, - звернулася Геращенко.

Читайте також: Парубій сказав, коли Рада розгляне кадрові пропозиції Зеленського

Раніше колишній ведучий програм на “Армія.FM”, учасник АТО та блогер Олег Болдирєв (Мартін Брест) на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що військова радіостанція “Армія.FM” може припинити мовлення в зоні проведення операції Об'єднаних сил і на окупованих територіях у зв'язку з тим, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення все ще не продовжила ліцензіату дозволи на тимчасове мовлення через блокування роботи регулятора деякими його членами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-