Раду просять терміново розглянути відставку Луценка і Клімкіна

Раду просять терміново розглянути відставку Луценка і Клімкіна

Укрінформ
Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук закликав народних депутатів розглянути цього пленарного тижня подання глави держави про звільнення Юрія Луценка з посади генпрокурора, а також звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ.

Про це Стефанчук заявив під час засідання Погоджувальної ради парламенту у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дуже просимо насамперед парламент України знайти можливість на цьому пленарному тижня розглянути ті три подання, які внесені президентом України, - це про надання згоди на звільнення президентом Луценка Юрія Віталійовича з посади генерального прокурора України, про звільнення Клімкіна з посади міністра закордонних справ і про призначення Пристайка міністром закордонних справ», - сказав представник президента.

Читайте також: Клімкін спростував своє призначення послом в Штатах

Як повідомляв Укрінформ, у Верховній Раді 11 червня зареєстрували подання президента України Володимира Зеленського про звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ України та призначення Вадима Пристайка.

Раніше, 6 червня, ВР не підтримала проект постанови президента про звільнення Клімкіна з посади міністра закордонних справ, внесений до парламенту 30 травня.

Також 11 червня президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на звільнення генпрокурора Луценка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-