Бурбак під час зустрічі з Зеленським не побачив підстав для розпуску Ради

Бурбак під час зустрічі з Зеленським не побачив підстав для розпуску Ради

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак не бачить підстав для розпуску Верховної Ради України.
Про це він сказав у коментарі журналістам після консультацій представників фракцій в Адміністрації Президента з приводу розпуску Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У Конституції України, у статті 90, чітко прописані підстави для розпуску Верховної Ради. Жодної підстави я не вбачаю, і тому вважаю, що це політичне рішення для того, щоб запустити перевибори у Верховну Раду, скориставшись рейтингом. Цілком логічно, що пан Зеленський хоче завести депутатську фракцію у наступну Верховну Раду”, - сказав Бурбак.

Водночас він нагадав про те, що депутати від "Народного фронту" ухвалили рішення щодо участі у дострокових виборів. ”Ми готові із нашими прихильниками відстоювати той курс реформ і наші ідеї, які ми з 2014 року впроваджуємо”, - запевнив політик.

Читайте також: Дострокові вибори Ради: дві можливі дати - 21 та 28 липня

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради.

Пізніше глава держави призначив на 21 травня на 10.00 зустріч із керівництвом Верховної Ради та лідерами депутатських фракцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-