ТСК готує на 28 травня остаточний звіт про розкрадання в армії

ТСК готує на 28 травня остаточний звіт про розкрадання в армії

Укрінформ
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у Збройних силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 до 2017 років планує 28 травня підбити підсумки своєї діяльності та підготувати звіт.

Про це поінформував голова ТСК Іван Вінник під час засідання комісії у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наше наступне засідання відбудеться орієнтовно 28 травня. Ми плануємо підбивати підсумки нашої роботи - і я запропоную до затвердження кінцевий звіт. Ми проситимемо потім голову Верховної Ради поставити це питання до розгляду, щоб парламент визначився, затверджувати нашу роботу чи ні", - сказав Вінник.

Як повідомлялося, 7 червня 2018 року Рада ухвалила постанову про утворення Тимчасової слідчої комісії, яка розслідуватиме розкрадання у ЗСУ за 2004-2017 роки. Було визначено, що термін діяльності Тимчасової слідчої комісії та термін подання нею звіту про виконану роботу на розгляд ВР становить 6 місяців з дня її утворення.

Читайте також: Реформування “Укроборонпрому”: аби поспіх не став фатальним

6 грудня Рада затвердила звіт Тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки і продовжила термін її діяльності ще на шість місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-