Треба ухвалити новий закон про вибори до ВР - Зеленський

Треба ухвалити новий закон про вибори до ВР - Зеленський

Укрінформ
Новообраний Президент Володимир Зеленський зазначає, що розпочав діалог з Верховною Радою і наголошує на необхідності ухвалення нового закону про вибори до парламенту.
Про це Зеленський заявив на зустрічі з європейським комісаром з питань політики сусідства та розширення Йоганнесом Ганом, повідомила Укрінформу прес-служба новообраного Президента.

“Новообраний Президент також підкреслив, що розпочав діалог із парламентом, і наголосив на необхідності ухвалити новий закон про вибори до Верховної Ради, який забезпечив би нову якість політики.”, - ідеться у повідомленні.

Зеленський під час зустрічі також наголосив, що готовий повернути статтю щодо незаконного збагачення в українське законодавство.

“Наш пріоритет – не боротьба з корупцією, а перемога над нею. Демонополізація в енергетиці, деолігархізація в мас-медіа”, – зазначив Зеленський

Читайте також: Єврокомісар Ган пропонує Зеленському повну підтримку ЄС

Як повідомляє прес-служба Зеленського, новообраний Президент також запевнив Йоганнеса Гана, що європейський вибір України є безальтернативним. Зазначається, що сторони також обговорили конфлікт на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-