Кандидати на ключові посади проходять інформаційну перевірку - член

Кандидати на ключові посади проходять інформаційну перевірку - член "ЗеКоманди"

Укрінформ
Команда новообраного президента Володимира Зеленського наразі розглядає кандидатури на ключові посади, вони проходять "інформаційну безпеку".

Про це розповів бізнес-партнер і член "ЗеКоманди" Сергій Шефір у інтерв’ю виданню TheБабель.

“Ми їх розглядаємо (кандидатів на посади глав ГПУ, СБУ, МЗС, Міноборони - ред.). Що ми можемо зробити зараз? Поміняти губернаторів, призначити заступників, МЗС, Генштаб — і все. Ось зараз ці кандидатури розглядаються, проходять інформаційну безпеку”, - сказав Шефір.

Він додав, що відбором кандидатур опікується команда Зеленського.

“Нам приносять резюме, дивимося, що стоїть за людиною. Стадії співбесід ще не було”, - зазначив Шефір.

Член команди Зеленського також розповів про систему відбору кандидатів на ключові посади, яку запропонував радник новообраного президента Олександр Данилюк.

Читайте також: Зеленський сказав, коли дасть відповідь про розпуск Ради

“Вона (система відбору - ред.) ще не затверджена, але можу розповісти про проект. Це своєрідна приймальна комісія. У неї можна включити пару людей із “ЗеКоманди”, двох шанованих у країні технократів і один голос від народу. Народний вибір можна робити шляхом голосування в соцмережах. Ось ця комісія може розглядати кандидатури, коли коло звузять до п'яти осіб. Але остаточні рішення приймає Володимир Олександрович (Зеленський - ред.)”, - зауважив Шефір.

Водночас, коментуючи інформацію про те, що народний депутат від групи “Відродження” Валерій Писаренко нібито розповідає про майбутнє об'єднання у ВР "за Зеленського", член "ЗеКоманди" сказав: “Я чув про нього, але не знайомий. Зараз багато хто ходить і каже, що він від Зеленського, — це маячня. Якщо хтось такий приходить, можна повідомляти нам. Щойно ми зробимо якісь призначення, можна буде не сюди телефонувати, а вже цим людям”.

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави обрано Володимира Зеленського. За результатами другого туру, за нього свої голоси віддали 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяча 528 громадян. Петра Порошенка підтримали 24,45% виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Новообраний Президент України вступає на посаду не пізніше як через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-