Здоровий глузд українців перемагає

Здоровий глузд українців перемагає "парад політтехнологій" — Порошенко

Укрінформ
Напередодні виборів українцям важливо зберегти єдність і пам’ятати, що Кремль ніколи не змириться з обраним Україною шляхом до членства в Євросоюзі і НАТО.

Про це заявив Петро Порошенко під час спілкування з людьми у Хмельницькому, повідомляє офіційний сайт Президента.

"Кремль відмовляється виконувати свої міжнародні зобов’язання… Путін продовжує гібридну війну проти України", - наголосив Порошенко, і підкреслив, що майже щодня Україна ховає своїх героїв.

Втім, нагадав голова держави, посланці Кремля не завжди являються в образі найманця-терориста чи пропагандиста "русского мира", а все частіше вони маскуються, вигукують патріотичні гасла і одягають камуфляж перед тим, як озвучити чергову "зраду", придуману в Кремлі.

"Демонстративні провокації особливо почастішали в останні тижні. Бо стало зрозуміло, що патріотизм і здоровий глузд українців впевнено перемагають зараз парад політтехнологій. Тепер виборчу кампанію вони явно хочуть перевести в формат вуличних зіткнень. Ворог прагне, щоб пролилася українська кров. Це вже не технологія. Це – спроба зірвати вибори. І це точно не український сценарій", - сказав Порошенко.

Президент підкреслив: "Наш український сценарій – це провести прозорий і справедливий виборчий процес, це забезпечити чесний підрахунок голосів. Тільки так ми зможемо продовжити курс, яким йшли п’ять років. Тільки так ми збудуємо велику Україну, країну вільних, щасливих і заможних людей".

"Найперший мій заклик до всіх українців і кожного громадянина зокрема: не піддавайтеся ні на провокації, ні на брехливі обіцянки небесного раю вже завтра. Не думайте, що Путін повірить тим з кандидатів, які вже зараз кажуть, що вони стануть на коліна і поповзуть вимолювати в нього пробачення зі сльозами на очах. Запам’ятайте: Москва сльозам не вірить", - сказав він та додав, що Кремль рахується тільки з силою, а силу українців він не здолає, поки не розділить нас.

Читайте також: Герасимов: Провокації на вулицях - спроба поставити вибори під загрозу

Також Порошенко звернувся до українців із проханням не довіряти "телевізійним ток-шоу, бо часто вони перетворюються на ярмарки брехні і лицемірства. Не вірте тому бруду, який протягом двох найближчих тижнів заплановано вилити на мою команду та мене", - підкреслив Порошенко. Він додав, що не вірить, що фейкові новини змусять українців відмовитись від свого шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-