Герасимов: Провокації на вулицях - спроба поставити вибори під загрозу

Герасимов: Провокації на вулицях - спроба поставити вибори під загрозу

Укрінформ
Члени парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" засуджують дії тих, хто провокує масові заворушення і вважають, що такими діями вони ведуть боротьбу проти України

Про це заявив голова фракції БПП Артур Герасимов під час засідання Погоджувальної ради в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша фракція різко засуджує дії псевдонаціоналістів, які провокують масові заворушення. А тим, хто їх наймає і намагається використовувати, я би порадив пам'ятати, що такими діями вони ведуть боротьбу не проти когось із кандидатів, а проти держави Україна. Боротьба з реальним ворогом України ведеться на фронті", - сказав Герасимов.

Також він зазначив, що перед виборами виникає "все більше спроб посіяти штучний хаос та безлад на вулиці та у суспільстві". Герасимов додав, що фракція БПП підтримує позицію Порошенка, що це вже "не брудна передвиборча технологія, а спроба поставити під загрозу саме проведення виборів".

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня у Черкасах, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, представники Нацкорпусу намагалися заблокувати кортеж Президента Петра Порошенка, що від'їжджав, та почали провокувати на бійку пересічних громадян і поліцію. Унаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Читайте також: Активісти Нацкорпусу влаштували на Банковій "іграшковий перформанс"

Крім того, у Житомирі 11 березня Нацкорпус та Нацдружини намагалися перекричати виступ Президента у центрі міста. Глава держави назвав їхню акцію проплаченою.

У Чернігові 13 березня Порошенко після засідання Ради регіонального розвитку області не став сідати в авто, щоб об‘їхати пікетувальників, а пройшов крізь натовп представників "Національного корпусу". Він заявив їм, що не допустить дестабілізації країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-