Кривонос пропонує масштабну реформу Укроборонпрому

Кривонос пропонує масштабну реформу Укроборонпрому

Укрінформ
Новий заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос пропонує провести масштабну реформу Укроборонпрому задля зміцнення  обороноздатності держави. 

Про це Сергій Кривонос повідомив у Facebook.

"Задля реалізації цих напрямків (зміцнення системи обороноздатності держави - ред.) я звертатимуся до Верховної Ради України з проханням у максимально стислий термін розглянути та прийняти закон про реформування Укроборонпрому", - йдеться у дописі.

За словами Кривоноса, це дасть змогу зробити роботу концерну максимально прозорою, унеможливить корупційну складову, відновить довіру до керівництва концерну з боку громадян України та іноземних партнерів.

На його думку, для проведення повноцінної та прозорої реформи потрібно залучити міжнародних партнерів, провідні міжнародні компанії, найкращих міжнародних та вітчизняних фахівців.

Читайте також: Президент призначив Кривоноса заступником секретаря РНБО

Кривонос повідомив, що разом із командою реалізовуватиме та впроваджуватиме програму дій "П’ять кроків до Перемоги", яка унеможливить бажання РФ здійснити пряму військову агресію проти України та дасть можливість кожному патріотично налаштованому громадянину України захистити себе і свою державу.

Реалізація положень програми також сприятиме налагодженню тісної співпраці та взаємодії сектору безпеки й оборони з громадянським суспільством; забезпеченню ЗСУ та інших військових формувань новітньою зброєю і військовою технікою; проведенню реформи в оборонно-промисловому комплексі та забезпеченню міцного та ефективного військово–технічного співробітництва з нашими стратегічними партнерами; створенню потужних сил територіальної оборони, здатних до швидкої мобілізації та протидії агресору; формуванню майбутнього України через виховання молоді на засадах національної ідеї та створення системи підготовки та формування мобілізаційного потенціалу країни; впровадженню принципу "не бреши, не кради й не давай красти іншим".

Нагадаємо, 12 березня Президент України призначив Сергія Кривоноса заступником секретаря РНБО.

Фото president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-