Президент підтримав відсторонення Гладковського на час розслідування

Президент підтримав відсторонення Гладковського на час розслідування

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов'язків першого заступника секретаря РНБО та вимагає від правоохоронних органів перевірки оприлюдненої журналістами інформації.

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко у Facebook.

“Президент України підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання обов'язків першого заступника секретаря РНБО на час проведення розслідування”, - зазначив Цеголко.

За його словами, Порошенко вимагає від правоохоронних органів проведення термінової перевірки інформації, викладеної в журналістській програмі "Наші гроші" для спростування або підтвердження оприлюдненого.

Читайте також: Укроборонпром прокоментував "корупційні викриття" у ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, раніше представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко повідомила, що державний концерн "Укроборонпром" і заступник секретаря РНБО Олег Гладковський позиватимуться до журналістів програми "Наші гроші", де пролунали звинувачення у розкраданні в оборонній сфері: "Наскільки мені відомо, "Укроборонпром" і Олег Гладковський будуть позиватися проти журналістів. Щоб вони або вибачились, або навели неспростовні докази".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-