Корупція в оборонній сфері: Гладковський піде до суду, Тимошенко погрожує імпічментом

Корупція в оборонній сфері: Гладковський піде до суду, Тимошенко погрожує імпічментом

Укрінформ
Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір розпочати процедуру імпічменту Президента у зв'язку з інформацією в ЗМІ про розкрадання у сфері оборонного комплексу.

Про це вона заявила з парламентської трибуни у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Натомість лідер фракції БПП Артур Герасимов заявив у відповідь, що оприлюднені у ЗМІ факти стосуються періоду прем'єрства Юлії Тимошенко.

Раніше представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко повідомила, що державний концерн "Укроборонпром" і заступник секретаря РНБО Олег Гладковський позиватимуться до журналістів програми "Наші гроші", де пролунали звинувачення у розкраданні в оборонній сфері: "Наскільки мені відомо, "Укроборонпром" і Олег Гладковський будуть позиватися проти журналістів. Щоб вони або вибачились, або навели неспростовні докази".

"А то складається дивна ситуація. Як тільки ми почали говорити про розкрадання в армії попередніх років, одразу з'являється якась історія з 2015 року і скидається перед виборами", - додала Луценко.

Читайте також: ТСК з розкрадання в армії хоче взятися за міністрів оборони часів Тимошенко

На вимогу фракцій Радикальної партії і "Батьківщини" спікер ВР Андрій Парубій оголосив півгодинну перерву в ранковому пленарному засіданні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-