Під час голосування за зміни в Конституцію не спрацювала одна картка - Геращенко

Під час голосування за зміни в Конституцію не спрацювала одна картка - Геращенко

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко стверджує, що за зміни до Конституції стосовно курсу України в ЄС і НАТО проголосувало не 334, а 335 депутатів, у парламентарія від БПП Тараса Юрика не спрацювала картка.

Про це вона написала у Facebook .

"334 народних депутати підтримали ініціативу Президента Порошенка про внесення змін до Конституції і закріплення курсу України на ЄС і НАТО. Навіть 335 ЗА. В народного депутата Тараса Юрика не спрацювала картка, він голосував ЗА", - зазначила Геращенко.

Вона висловила вдячність фракціям БПП, "Народного фронту", Радикальної партії Олега Ляшка, "Самопомочі", "Батьківщини", депутатським групам "Воля народу" і "Відродження" та позафракційним депутатм за підтримку змін до Конституції.

Читайте також: Рада показала єдність щодо закріплення євроатлантичного курсу України - Гройсман

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до Конституції України (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору)", ініційований президентом.

Цим документом вносяться зміни до Конституції України, якими закріплюється незворотність стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в ЄС і НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-