Щоб отримати результат, потрібні роки впровадження змін - Гройсман про медреформу

Щоб отримати результат, потрібні роки впровадження змін - Гройсман про медреформу

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що для отримання результату медичної реформи необхідні роки впровадження змін.

Про це він сказав під час щорічних зборів компаній-членів Американської торговельної палати в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За 23 роки незалежності ніхто не звертав уваги на те, якою є якість медицини в Україні… Врешті-решт ми взялися за цю важку реформу, почали зміни спільно з Уляною Супрун та командою міністерства охорони здоров’я при повній підтримці президента, парламенту… Для того, щоб отримати результат, нам потрібні роки впровадження цих змін», - сказав Гройсман.

Він додав, що уряд продовжуватиме медичну реформу, і після впровадження змін українці побачать, що медична система продукуватиме послуги високої якості.

Читайте також: У БПП про відсторонення Супрун: Такі дії адмінсуду компрометують державу

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд Києва заборонив Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень глави МОЗ, зокрема, й через те, що вона є громадянкою США. Таке рішення ухвалено за позовом народного депутата Ігоря Мосійчука.

У Кабінеті міністрів заявили, що оскаржуватимуть це рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-