МВФ готовий продовжити підтримку України - Лагард

МВФ готовий продовжити підтримку України - Лагард

Укрінформ
Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард позитивно оцінила підсумки зустрічі в Давосі з главою Української держави Петром Порошенком та висловила підтримку процесу реформ в Україні під його керівництвом.

Про це йдеться в заяві глави МВФ, поширеній у середу за результатами переговорів з Президентом України, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я мала гарну й конструктивну зустріч з Президентом Порошенком та його командою, під час якої ми обговорили останні економічні події та перспективи для України, а також реалізацію заходів в рамках угоди Stand-By, затвердженої виконавчою радою МВФ 18 грудня 2018 року", - підкреслюється в заяві.

При цьому Лагард висловила готовність МВФ продовжувати підтримку України разом з іншими міжнародними партнерами "у її реформаторських зусиллях під проводом Президента Порошенка".

Читайте також: Порошенко і Лагард обговорили у Давосі нову програму stand-by

Водночас глава Фонду наголосила на необхідності прискорити реформи в Україні та перейти до більш потужного економічного зростання, "необхідного для стабільного поліпшення рівня життя людей".

Як повідомляв Укрінформ, Президент України і директор-розпорядник МВФ зустрілися в середу в Давосі на полях Всесвітнього економічного форуму. Як зазначили в прес-службі глави Української держави, сторони обговорили, зокрема, співпрацю та перспективи економічного зростання України у 2019 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-