Порошенко і Лагард обговорили у Давосі нову програму stand-by

Порошенко і Лагард обговорили у Давосі нову програму stand-by

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у Давосі обговорив із директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард співпрацю та перспективи економічного зростання України у 2019 році.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

“Президент України та директор-розпорядник МВФ обговорили перспективи економічного зростання України у 2019 році. Так, було підкреслено, що дефіцит державного бюджету, інфляція, золотовалютні резерви відповідають параметрам, передбаченими документами співпраці з Міжнародним валютним фондом”, - ідеться у повідомленні.

Крім того, співрозмовники висловили задоволення станом розвитку співпраці між Україною і МВФ та початком реалізації нової програми stand-by.

Порошенко також поінформував Лагард про заходи, що вживаються з метою реформування податкової та митної сфери, забезпечення стабільності та ефективності фінансового сектору, проведення великої та малої приватизації.

Читайте також: Україна вийшла з трьох економічних угод, укладених у рамках СНД

“Директор-розпорядник МВФ відзначили лідерство Президента у проведені реформ в Україні і висловила впевненість в успішній реалізації всієї програми співпраці протягом 2019 року”, - повідомили в АП.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 23-24 січня перебуває з робочим візитом у Давосі (Швейцарія), де, зокрема, проведе ряд двосторонніх зустрічей і головуватиме на засіданні Національної інвестиційної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-