Вакарчук заявив про намір привести в політику нові обличчя

Вакарчук заявив про намір привести в політику нові обличчя

Укрінформ
Лідер музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук збирається привести в українську політику нових людей.

Про це він заявив під час заходу "Реальні зміни в Україні — запорука успішного майбутнього" у Лондоні, повідомляє Український лондонський інститут на своїй сторінці у Facebook.

"Я в ділі, і невдовзі ви знатимете більше. Я би хотів привести в українську політику так багато нових облич, як тільки можливо. Влада як така мене не хвилює. Те, що підштовхує мене до політики, — так це розчарування сучасним станом української політики. Дивитися на ці обличчя на білбордах навколо Києва — нестерпно", — сказав Вакарчук, відповідаючи на запитання щодо своєї участі у виборах Президента України в 2019 році.

За його словами, Україні потрібні нові політичні лідери. Водночас Вакарчук зауважив, що не вірить у революції, оскільки "вони не забезпечують стійких рішень".

"Внутрішні питання — боротьба з корупцією і трансформація судової системи — повинні бути основними", — підкреслив музикант.

Як повідомлялося, у вересні 2018 року на конференції YES у Києві лідер "Океану Ельзи" не відповів однозначно на запитання, чи планує балотуватися в президенти.

Згодом, наприкінці жовтня, Вакарчук заявив, що його не цікавить посада президента.

Читайте також: Вибори: Мороз і Кошулинський подали документи у ЦВК

В Україні 31 грудня розпочався виборча кампаныя з чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на посаду глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-