Вибори: Мороз і Кошулинський подали документи у ЦВК

Вибори: Мороз і Кошулинський подали документи у ЦВК

Фото
Укрінформ
Руслан Кошулинський, Дмитро Добродомов та Олександр Мороз подали документи у Центральну виборчу комісії для реєстрації кандидатами на пост Президента на чергових виборах 31 березня.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ЦВК.

“Добродомов, Мороз і Кошулинський подали документи”, - поінформували в ЦВК.

Олександр Мороз подав документи до ЦВК / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Раніше у середу документи в Центрвиборчком подала лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Руслан Кошулинський подав документи до ЦВК / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомлялося, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висунуло голову секретаріату партії Руслана Кошулинського, а партія “Народний контроль” - свого лідера, народного депутата Дмитра Добродомова кандидатами на посаду Президента України на виборах 31 березня.

Читайте також: ЦВК нагадала про небезпеку втручання Росії у вибори Президента

Мороза кандидатом у Президенти висунула на своєму з'їзді "Соціалістична партія Олександра Мороза".

Станом на 22 січня ЦВК зареєструвала 13 кандидатів на посаду глави держави на чергових виборах Президента України 31 березня, а саме - Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова та Юрія Бойка.

В Україні 31 грудня стартувала президентська виборча кампанія. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року. Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-