Представники органів влади обговорили кризові комунікації в умовах воєнного стану

Представники органів влади обговорили кризові комунікації в умовах воєнного стану

Фото
Укрінформ
Кризові комунікації в умовах запровадження воєнного стану обговорили на черговій зустрічі у рамках проекту "Єдиний голос".

Про це повідомляє Урядовий портал на своїй сторінці у Facebook.

 "Представники трьох ключових міністерств, а це Міністерство інформаційної політики України, Міністерство закордонних справ України та Міністерство оборони України поділилися організацією роботи щодо інформування суспільства про події, що зараз відбуваються в Україні", - йдеться в повідомленні.

редставники трьох міністерств обговорили кризові комунікації в умовах воєнного стану

Заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін наголосив, що Україна вперше буде здійснювати комунікації в кризовій ситуації, яка називається воєнний стан. При цьому він зазначив, що в комунікаційних підрозділів органів влади є величезний досвід, адже вони з кризовими комунікаціями працюють від початку російської агресії на Сході країни.

За його словами, на сайті МІП вже є спеціальний розділ, де зібрані всі оперативні новини з питань воєнного стану. Також там можна знайти збірник офіційних джерел інформації. На сайті МІП інформація завжди оперативна, підготовлена фахівцями міністерств; достовірна, озвучена уповноваженими на це особами; з перших джерел, безпосередньо від міністерств, які координують відповідний напрямок діяльності; узагальнена, яка відображає загальну ситуацію в країні.

«Важливо, щоб ми комунікували єдиним голосом, комунікували спільно», - зазначив зі свого боку представник Міністерства закордонних справ Олег Куць.

Читайте також: Довіряй лише інформації з офіційних джерел, а не фейкам з-за “порєбріка”

Він, зокрема, поділився організацією роботи Ситуаційного центру при МЗС.

У свою чергу Максим Праута, який виступав від Міністерства оборони, підкреслив, що Міноборони намагається оперативно інформувати населення щодо дії правового режиму воєнного стану в окремих областях України, а також спростовувати фейки. Він також підкреслив, що комунікаційним підрозділам органів влади потрібно працювати разом. 

Роксолана Стаднюк, очільниця #Депкому, наголосила, що наразі дуже важливо користуватися офіційною інформацією, не коментувати та не поширювати чутки і фейки, а також зберігати спокій та холодний розум.

За її словами, Урядова платформа #єдинийголос може стати чудовим майданчиком, де можна обговорювати різні питання та координувати дії.

Фото: Урядовий портал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-