Україна і Латвія мають спільне бачення протидії гібридним загрозам РФ — Президент

Україна і Латвія мають спільне бачення протидії гібридним загрозам РФ — Президент

Укрінформ
Петро Порошенко заявив, що уже зараз спостерігаються численні спроби Росії вплинути на майбутні вибори в Європі та Україні, й наголосив на важливості спільної, у тому числі й з Латвією, протидії таким загрозам.

Про це він заявив на спільному з Президентом Латвійської Республіки Раймондсом Вейонісом брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У Європі наступного року відбудеться низка важливих виборів, важливі вибори в 2019 році відбудуться і в Україні — президентські, парламентські. Дуже важливо не дати Росії вплинути на ці вибори — ми бачимо вже зараз численні спроби, і наші спільні зусилля дають нам надію, що зможемо активно і ефективно протидіяти зазначеним загрозам”, - зазначив Порошенко за результатами зустрічі з латвійським колегою.

Читайте також: Президент Латвії - про курс України до ЄС і НАТО: Ми чекаємо на вас

За словами Порошенка, Україна і Латвія мають спільне бачення щодо необхідності протидії тим гібридним інструментам, які Кремль застосовує в Україні та Європі. Серед таких гібридних інструментів Москви Президент назвав кібератаки, пропаганду, фейкові новини.

Як відомо, наступні чергові вибори Президента України мають відбутися в кінці березня 2019 року, Верховної Ради — в кінці жовтня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-