Президент Латвії - про курс України до ЄС і НАТО: Ми чекаємо на вас

Президент Латвії - про курс України до ЄС і НАТО: Ми чекаємо на вас

Укрінформ
Латвія підтримує і буде підтримувати Україну на шляху до Європейського Союзу і НАТО і ті реформи, які здійснює для цього уряд України.

Про це заявив Президент Латвійської Республіки Раймондс Вейоніс на спільному брифінгу з Президентом України Петром Порошенком у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Латвія підтримує і буде підтримувати Україну на шляху до Європейського Союзу і НАТО. Ми чекаємо на вас, але вам доведеться провести ще багато реформ», - сказав Вейоніс.

Читайте також: Латвія засуджує агресію РФ на Донбасі та блокаду Азовського моря - Вейоніс

Він додав, що, на його думку, Угода про асоціацію з ЄС і безвізовий режим є дуже потужними інструментами просування і поглиблення не тільки двосторонніх відносин між Україною та Латвією, а також з іншими друзями України в Європі.

«Латвія повністю підтримує ваш уряд і парламент на шляху реформування країни, оскільки, я вважаю, що ці реформи важливі не тільки для політиків, а для українського народу», - акцентував Вейоніс.

Він відзначив, що Україна і Латвія мають прекрасні двосторонні відносини, ведуть дуже конструктивний політичний діалог і співпрацюють у багатьох сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-