Псевдовибори в

Псевдовибори в "Л/ДНР" мають запустити нові санкції проти РФ - Президент

Укрінформ
Проведення псевдовиборів на непідконтрольній Україні території в Донецькій і Луганській областях, анонсованих проросійськими бойовиками на 11 листопада, має запустити процес запровадження нових міжнародних санкцій проти Росії.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на міжнародній конференції “Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Очікую, що так звані фейкові вибори, які Росія прийняла рішення проводити 11 листопада, запустять запровадження нових санкцій та покажуть, що терпіння Заходу також не безмежне. Тепер час говорити не про послаблення санкцій проти Росії, а про їх посилення”, - сказав глава держави.

Президент підкреслив, що жодного компромісу щодо російської агресії, особливо у питанні санкцій, до повного відновлення територіальної цілісності України не може бути.

Читайте також: Україна де-факто перетворилася на східний фланг НАТО - Порошенко

За його словами, будь-які натяки на послаблення тиску “розпалює агресивні апетити Кремля”, провокує Росію на ігнорування мирного процесу на Донбасі, включаючи відстрочення розгортання повноцінної миротворчої місії ООН, а також на нові репресії в окупованому Криму.

Як повідомлялося, проросійські бойовики на Донбасі призначили на 11 листопада так звані вибори на непідконтральній Україні території Донецької і Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-