Тіньовий міністр оборони Канади закликав надати Україні зброю

Тіньовий міністр оборони Канади закликав надати Україні зброю

Укрінформ
Канаді варто надати Україні летальну зброю, аби підтримати її у протистоянні із Росією.

Таку думку висловив депутат парламенту Канади від опозиційної Консервативної партії та тіньовий міністр оборони Джеймс Безан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми повинні упевнитися, що Україна перебуває у сильній позиції, надавши їй летальну зброю й можливість захищатися”, - сказав Безан.

Він наголосив, що російський режим відступить з України лише, коли відчує її силу. “Ми спостерігали за Володимиром Путіним і тим, як його провокує слабкість. Лише зробивши Україну сильною у військовому, економічному та демократичному плані, ми змусимо його відступити”, - зазначив депутат.

Читайте також: У Торонто пройде канадсько-український інвестиційний форум

Безан додав, що “Володимир Путін та його посіпаки у Кремлі ведуть війну проти України і Україна потребує нашої допомоги”.

Нагадаємо: минулого року Канада внесла Україну до так званого Контрольного переліку країн, до яких дозволені поставки автоматичної зброї, таким чином скасувавши дефакто збройне ембарго України. Улітку з’явилася інформація про нібито підготовку до відправки в Україну з Канади снайперських гвинтівок, однак цього досі не трапилося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-