У Торонто пройде канадсько-український інвестиційний форум

У Торонто пройде канадсько-український інвестиційний форум

Укрінформ
У найбільшому місті Канади - Торонто - пройде перший канадсько-український інвестиційний форум.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, захід приурочено до першої річниці набуття чинності Угодою про вільну тогівлю між Канадою та Україною.

“Основна мета форуму – поглиблення співпраці між Канадою та Україною у сфері залучення інвестицій”, - розповіли у представництві Канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS), що виступає головним організатором.

У рамках форуму в Торонто 23-24 жовтня будуть представлені проекти 20 українських компаній з таких галузей, як: інфраструктура, природні ресурси, сільське господарство та інформаційно-комунікаційні технології.

Окрім представників бізнесу, із Києва до Канади прибула також велика політична делегація на чолі із першим-віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим.

Серед іншого, формат заходу передбачає приватне спілкування представників українських компаній із зацікавленими канадськими інвесторами. “Під час заходу у канадських інвесторів буде можливість ознайомитись з інвестпроектами, обмінятися думками з українськими урядовцями, а також налагодити неформальне спілкування з представниками українського бізнесу”, - зазначили у представництві CUTIS.

Читайте також: Кубів розповів про "трикутник угод" між Україною, Канадою та ЄС

Нагадаємо: Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною набрала чинності 1 серпня минулого року. CUTIS – п’ятирічний проект технічної допомоги, що фінансується урядом Канади. Його метою є зменшення рівня бідності в Україні та підвищення сталого економічного розвитку шляхом збільшення українського експорту до Канади та залучення інвестицій з Канади до України. СUTIS підтримує малі та середні підприємства, зокрема, підприємства власниками та менеджерами яких є жінки. Офіси проекту знаходяться в Торонто, Оттаві та Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-