Кабмін може розширити перелік експортерів товарів військового призначення

Кабмін може розширити перелік експортерів товарів військового призначення

Укрінформ
Кабмін на засіданні у середу, 10 жовтня, має намір затвердити порядок застосування зброї і бойової техніки з'єднаннями, військовими частинами і підрозділами Збройних сил під час виконання ними завдань щодо відсічі збройної агресії проти України.

Як випливає з порядку денного засідання, оприлюдненого на Урядовому порталі, представить цей проект постанови міністр оборони Степан Полторак.

Міністр юстиції Павло Петренко ініціюватиме утворення Міжвідомчої робочої групи з питань створення Єдиного адресного реєстру України, а також затвердження порядку зберігання документованої інформації та її передавання центральному засвідчувальному органу в разі припинення діяльності кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

За ініціативи першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, урядовці можуть внести зміни до переліку суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, яким надаються повноваження на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для використання їх у власному виробництві.

Читайте також: Уряд спростив процедуру ліцензування для малих виробників виноробної продукції

У порядку денному - внесення зміни до порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, які видаються до отримання або ввезення на митну територію України нафтопродуктів та/або речовин, що використовуються як компоненти моторних палив, для використання як сировини для виробництва в хімічній промисловості.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков може запропонувати колегам створити бюджетну установу «Шосткинський прикордонний загін Державної прикордонної служби України (військова частина 1569)».

Учасники засідання мають намір схвалити концепцію державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2023 року.

Міністри також планують розглянути низку інших актуальних питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-