Депутата Логвинського викликають до НАЗК

Депутата Логвинського викликають до НАЗК

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції запросило дати пояснення народного депутата України Георгія Логвинського, який притягується до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє НАЗК.

"До Національного агентства з питань запобігання корупції для забезпечення реалізації прав особи, яка притягується до адміністративної відповідальності та має право подати пояснення і зауваження до змісту протоколу, запрошено народного депутата України Георгія Логвинського", - йдеться у повідомленні.

Так, Національне агентство встановило, що Логвинський у квітні 2017 року всупереч вимогам пункту 3 частини першої статті 28 закону "Про запобігання корупції", користуючись наданими законом України "Про статус народного депутата" депутатськими повноваженнями задля задоволення приватного інтересу, звернувся до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Читайте також: Путін фактично торгує українськими політв'язнями - Логвинський

"Такі обставини зумовили виникнення суперечності між службовими/представницькими повноваженнями народного депутата України Георгія Логвинського та його приватним інтересом, що вплинуло на об'єктивність або неупередженість вчинення дій під час виконання зазначених повноважень", - зазначили у НАЗК.

У НАЗК наголосили, що в таких діях є ознаки порушення вимог закону "Про запобігання корупції" в частині запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Також зазначені дії містять ознаки адміністративного правопорушення, пов'язаного із корупцією, відповідальність за яке передбачено частиною другою статті 172-7 КУпАП.

Національне агентство в установленому порядку запросило народного депутата України Георгія Логвинського прибути до Національного агентства 3 або 4 жовтня 2018 року у зручний для нього час протягом дня або 5 жовтня 2018 року з 9:00 до 12:00 для надання пояснень та зауважень щодо змісту протоколу про адміністративне правопорушення.

У Національному агентстві нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-