Швейцарських депутатів закликали до більш активної позиції у звільненні в'язнів Кремля

Швейцарських депутатів закликали до більш активної позиції у звільненні в'язнів Кремля

Укрінформ
Посол України у Швейцарії Артем Рибченко закликав швейцарських парламентаріїв до більш активної позиції у питання звільнення українських політв'язнів.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України у Швейцарії за результатами зустрічі Рибченка із співголовами парламентської Групи дружби з Україною Крістою Марквальдер і Мартіном Боймле.

"Співрозмовники обговорили стан міжпарламентської співпраці і наголосили на необхідності активізації зв'язків, зокрема по лінії груп дружби, які існують у парламентах України та Швейцарії... Посол України висловив вдячність швейцарським парламентарям за постійну і послідовну підтримку України, привернув увагу до тематики українських політичних в'язнів і звернувся із закликом щодо більш активної позиції у цьому питанні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Волкер пояснив, чому РФ зобов'язана звільнити Сенцова

Як поінформували у Посольстві, Рибченко запросив Марквальдер та Боймле відвідати ближчим часом Україну і підкреслив важливість двосторонніх контактів напередодні парламентських виборів в обох країнах.

Зі швейцарської сторони було підтверджено несприйняття кроків, спрямованих на виправдання дій Росії по відношенню до України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 25 червня призначив Артема Рибченка послом України у Швейцарській Конфедерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-