Дипмісію в Україні розпочали нові посли Панами та Таїланду

Дипмісію в Україні розпочали нові посли Панами та Таїланду

Укрінформ
Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця прийняв копії вірчих грамот у посла Панами в Україні (з резиденцію у Варшаві) Енріке Антоніо Зарака Лінареса.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Сторони обговорили питання активізації політичного діалогу, взаємодії у рамках ООН та інших міжнародних організацій та перспективи двосторонньої співпраці в торговельно-економічній сфері, зокрема шляхом обміну делегаціями представників ділових кіл", - йдеться у повідомленні.

Заступник міністра висловив вдячність за незмінну підтримку Панамою фактично усіх пріоритетних для України питань у міжнародних організаціях, зокрема територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, також ситуації щодо дотримання прав людини в АР Крим.

Читайте також: Парламент Західної Австралії відзначив українців за внесок у розбудову штату

Також прес-служба МЗС повідомляє, що дипмісію в Україні розпочала Новий посол Таїланду Сансані Сахуссарунгсі.    

Заступник міністра закордонних справ Сергій Кислиця прийняв копії вірчих грамот новопризначеної посла Королівства Таїланд в Україні(за сумісництвом).

"Під час протокольної зустрічі сторони обговорили пріоритети подальшого розвитку українсько-тайського співробітництва, зокрема, питання щодо необхідності розширення договірно-правової бази, посилення взаємодії в рамках міжнародних організацій та започаткування роботи органів двостороннього співробітництва", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в МЗС, у контексті обговорення стану реалізації домовленостей, досягнутих під час візиту міністра закордонних справ України до Королівства Таїланд у червні 2017 року, сторони відзначили обопільну зацікавленість щодо активізації політичного діалогу між двома країнами на всіх рівнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-